05 de gener 2009

informe de gener 09




Aquest dilluns de ~gener cal informar de diverses coses.

El cap d'any el vam passar molt bé. Vaig intentar que tothom mengés raim i vam preparar-lo tot i anar al parc proper a veure la gent com llençava focs artificials, quan vam arribar allí no hi va haver manera de sentir tocs de cap campana i algú len va haver de cantar i no ho vam fer a temps i va ser una mica desastre.

Bé o al final ens vam acabar menjant el raïm quan no tocava i vam sentir tots els focs artificials i ja està, cap a casa i dispersió.

Estem investigant i millorant la nostra tècnica de fer pa. Volem que ens quedi ben esponjós i de moment ho hem aconseguit afegint-hi sucre al moment de la fermentació i afegint-hi cervesa. També hem tingut un pastís de formatge del nostre amic canadenc.

La ciutat està més nevada del que ho ha estat en els passats 2 anys, de moment ha nevat cada dia i està tot pintat de blanc. No es gaire còmore caminar 40 minuts amb neu pinçant la cara i amb sabates amb forats però en certa manera és bonic.

Els veïns de la casa del costat es barallen de tant en tant.

He pintat unes 3 imatges amb la tableta i em pregunto com facturar!

Hem començat a desenvolupar un grup de cantar i cançons i fer música ja que tenim 3 guitarres un piano i unes quantes veus.

No hi ha perspectives de celebrar Reis Màgics d'Orient. Espero que a vosaltres us duguin molts regals!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

schnee arreu! i em preguntes que quan vindre? fes-la fora a ella primer. fa un fred avui aqui! els reis no tindran ganes de sortir i es quedaran a casa!!!

Anònim ha dit...

Penso donar-te la tabarra fins que tinguis unes sabates sense forats!