23 de febrer 2009

Carta al desanimat - Autoajuda


Hola... tonto.

Que tonto ets! S'ha acabat el Bròquil.
No em demanis disculpes per escriure'm i no pensis que t'ignoro. Tinc els meus propis petits problemes i cosetes que fan que sigui no gaire eficient amb com reparteixo l'atenció. Però bé:

T'has abandonat a la pena i la pena s'ha fet amb tu. I bé. les histories d'amor semblen estar relacionades amb dolor al teu voltant. Com si tinguessis una mena datracció fatal cap a el desamor i les dificultats en parella i desparella o això és el que es podria dir amb respecte dels passats anys. Necessites una reeducació. El motiu pel qual no estic molt segura de si t'ho passaries bé si volguessis "viure" aquí és que això probablement no té res a veure amb el teu ideal de vida (dormir comunitàriament, aprendre i ensenyar uns de altres, una vida molt casolana, sempre ple de gent, desconeguts, tot el dia cuinant - això és més o menys el dia aquí) però això no vol dir que canviar una mica de vida, anar a un altre lloc, fer una altra cosa no t'ajudessin en res. De fet crec que t'ajudaria. El cervell deixa de desenvolupar-se quan deixem daplicar-li reptes, coses noves a aprendre i a afrontar. Quantes més coses fem, més sactiva i ens tornem més ràpids i eixerits. No pensis que és escapar si canvies de tema en la teva vida. De fet crec que de tant no escapar t'estàs enterrant. Superaràs el dolor igualment, canviis o no de tema, pero si canvies de tema potser serà una mica més lleuger. Si et quedes mirant el problema tancat a casa, sense moure't, serà una mena d'enfrontament llarg i dolorós.

Dona't temps, aire i dona't amor. Permet-te ser qui tu vols, fer el que tu vols, Dona't plaer a tu mateix, creu en tu. Ets poderós i pots fer el que vulguis.

No estic molt segura que amb aquesta noia arribeu a tractar-vos d'una manera que us entengueu. Pero independentment d'això... si tu solet no et mous, les cosetes en les que conserves l'interes acabaran menjant-te perquè seràn més grans que tu.Com més poques més grans són!

Has de repartir l'interès. Potser no et ve molt de gust fer-ho sol pero això només serà al principi. Una de les normes més importants és que per coneixes coses i persones interessants t'has de moure. MOVIMENT!!!
Que vols fer medicines alternatives o arts marcials, couchsurfing o free hugs, organitzar events i cosetes, fer protestes i manifestacions o declarar el teu dret a menjar calamars a la cassola és tot la teva decisió. Pero cony posa els peus a terra que al llit no et pots moure bé i ves allà on calgui! Que no saps tot el que t'espera allà fora!!

La vida són cicles: Primavera, Estiu, Tardor, Hivern. Trist, alleujat, content, desmotivat, etc. Confia en el cicle. Cap dells no és etern! treu lo millor de cadascun. Hi ha coses millors en cadascun! Confia en el cicle, confia en els canvis, flueix, obre els ulls, agafa un llibre de termodinàmica, fes un quadre d'un gat decapitat. POSA EN FUNCIONAMENT ELS TEUS CICLES i el teu cervell.

Confio en tu, ets una persona molt lleial, molt conservadora i senzilla. No traeixes als teus, no canvies ràpidament i no necessites molt per ser feliç. Està bé que et coneguis i sàpigues quines són les reaccions típiques de tu mateix i com equilibrar les emocions desagradables, Pica't l'ullet. Enriu-te'n molt fort! Ja saps com ets!

Està bé que et deixi en pau. Ei! deixa-la en pau. T'hauràs d'esperar a estar ben preparat per afrontar a una persona que et desequilibra. Has de respirar vida i buscar-te un Origami, que has d'aprendre a completar abans de poder estar senceret en aquest aspecte. Aprente'l bé! Després ja veure'm qui hi ha i qui no hi ha.

Fes el que et plagui imperativament. Jo no crec en fer les coses per altre motiu que no sigui interès. Apreta la teva creativitat.

Contesta'm si vols, estic aquí, encantada dintentar ajudar-te, jugant a l'starcraft de tant en tant. Fent pastissos per diners, fent fotos gratis i coses així. Aprenent sobre el meu desordre hiperactiu, la meva personalitat seca segons medicina ayurvèdica. La relació amb els altres que en aquesta casa estàn per tot arreu.

Pensa-t'ho bé que sortirà. Tot sortirà, tu continua.

Petons i abraçades des de la ciutat nevada :)